Πολιτική Επιστροφών

Δεν σας ικανοποιεί το προϊόν που αγοράσατε; Μπορείτε να το επιστρέψετε.

Επιστροφές από αγορές στο eshop

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Στην περίπτωση επιστροφής του μαγιό ενημερώστε μας μέσω mail στο sales@erka.gr ή στο 210-2518261 για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με το να επιστρέψετε ένα προϊόν σας δίνονται οι εξής δυνατότητες:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε, είτε γιατί το νούμερο δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, είτε γιατί επιθυμείτε κάποιον άλλον κωδικό προϊόντος (εφόσον αυτός είναι διαθέσιμος). Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο sales@erka.gr ή στο 210-2518261 για να μας δώσετε τα στοιχεία που θα χρειαστούμε για να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Στην περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας την εναλλακτική 2.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους,ούτε να έχει δοκιμαστεί το κάτω μέρος χωρίς εσώρουχο!

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Erka Mare περνούν από σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Με εξαίρεση την επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος όπου τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Erka Mare
Ιστρου 2 & Ηρακλείου 174, 11142
Ριζούπολη, Αθήνα
Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 2518261